Det här e jag, gift 2 barnsmamma i sina bästa år. Det kommer jag nog att säga hur gammal eller ung jag är. Det blir aldrig bättre eller sämre än vad man gör det till… Jag älskar allt som har med Mat eller Bakning att göra, provar gärna mig fram det gör inget om det blir fel man kan ju alltid börja om… Lite inredning får ni nog oxå se här, inredning ligger mig varmt om hjärtat. Vår stil är Vintage blandat med lite nytt. Älskar att pyssla med gamla saker och få dem till liv igen.
Våra 2 barn är väldigt matglada tror att det har mkt att göra med att vi har lekt mkt med maten, finns många roliga ljud att göra när man tuggar på olika saker… Min underbare make är det som sett till att jag kunnat börja att blogga han har verkligen gjort en superfin blogg till mig och det var hans ide och att döpa den till Söta smulor…. Njut av livet för du har bara ett.
 
Lifes short eat cookies
 
Kramar Mari
 
.

14 Responses »

 1. Shit va du e duktig Mari 🙂 superfin blogg……o gud nu får alla njuta av dina underbara bakverk o inredning…helt suveränt duktiga du <3 kraaaaaaaaaam

 2. Wow säger jag bara!

  Vad duktig du är!

  Fortsatt lycka till med detta. Det ska du verkligen utveckla. Din talang och din kreativa ådra gör en avis.

  Kramar,
  Fatima.

 3. Hej Mari!

  Vilken fin liten bloggsida du har skaffat dig, kommer absolut ta en kik här då och då.

  Kram Lemonpie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *