Hildas och min egna lilla lunch!

Hildas och min egna lilla lunch!
Denna lunchen måste ni prova om ni inte gjort den tidigare med risk för att bli tjatig så är hemgjord pesto i en helt annan dimension än den köpta. Receptet ligger under fliken pasta. Jag gör alltid denna rätt 1 gång i veckan när jag och Hilda är själva för pappan och sonen e väl inte riktigt lika entusiastiska som vi 😉 Får Hilda inte pasta pesto 1 gång i veckan så blir det liv i luckan….. När vi väl har det så säger hon alltid när jag försöker prata lite med henne under tiden vi äter … ”mamma vi äter pesto nu, då kan man inte prata för det är så gott”
Dessa är i alla fall ingredienserna.
 
Jag vet att det är solroskärnor på bilden och att det egentligen ska vara pinjekärnor, men här kör vi budget varianten som blir väldigt gott d mä…. 🙂