2,75 dl socker
4 ägg
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
3,5 dl vetemjöl
en stor burk ananas 1/2 av safter och all ananas (avrunnen) Sätt ugnen på 175 grader. Sätt ut pappersformar i en muffinsplåt. Vispa smör och socker riktigt pösigt och vitt. Skilj äggen vitor för sig och gulor för sig. Vispa i gulorna en i taget och fortsätt att vispa i ett par minuter så det blir luftigt och härligt. Blanda de torra ingredienserna och sikta i smeten, rör försiktigt. I med ananas och vänd i hårt vispade äggvitor. Klicka ut i formarna och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna helt. Har du bråttom så ställ den en stund i frysen. Frosting och pynt
Sockerpasta till ögon (finns på ICA) ätbar penna till pupiller el en ruta smält choklad
Maryland kakor halverade
Kokos
pasta- el karamellfärg 100 g smör
ca 320 g florsocker
juice från ananasen ca 6 msk Färga kokosen i valfri färg med fördel i en liten plastpåse. Lägg på en tallrik. Gör frostingen, vispa ihop smör, flocksocker och juicen så den blir luftig och smidig. Smeta på frosting på en muffins, doppa i kokosen så det täcker frostingen helt. Rulla ögon i valfri storlek måla en pupill med ätbar penna eller smält en ruta choklad och doppa en tandpetare och måla. Halvera kakorna och sätt dem i ”munnen” på monstret. Ställ kallt en stund eller ät dem bums 🙂
![IMG_2575[1]](https://i0.wp.com/xn--stasmulor-07a.se/wp-content/uploads/2012/10/IMG_25751-1024x1024.jpg?resize=692%2C692)
![IMG_2574[1]](https://i0.wp.com/xn--stasmulor-07a.se/wp-content/uploads/2012/10/IMG_25741-1024x1024.jpg?resize=692%2C692)
![IMG_2581[1]](https://i0.wp.com/xn--stasmulor-07a.se/wp-content/uploads/2012/10/IMG_25811-1024x1024.jpg?resize=692%2C692)