3 ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokande vatten 1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker fluffigt. 2. Sätt på vattenkokaren. Smöra och bröa formen ( du kan bröa med ströbröd, vetemjöl, kokos, nötter i princip vad du vill). 3. Blanda de torra ingredienserna med varandra. Kontrollera att ugnen blivit helt varm innan du rör ner dem i smeten. Man kan sikta ner de torra ingredienserna i smeten för att slippa klumpar det brukar jag alltid göra. 4. Rör om i smeten medan du tillsätter det kokande vattnet. Viktigt att få in smeten direkt efter eftersom att det kokande vattnet kör i gång bakpulvret. 5. Häll smeten i formen, sätt genast in i ugnen och grädda på nedersta falsen i ca 35 minuter. Låt svalna! Att ha i tårtan: Det e aldrig fel att ha chokladpudding på ett lager och på det andra mosad/skivad banan tillsammans med vispad grädde. Fantastisk kombo… Annars tar du bara det som gillas på kalas. Till 2 tårtor behövs: 6-8 bananer 5-6 dl vispad grädde ev vaniljsocker chokladpudding Dela tårtan i 3 delar på det ena botten brer du chokladpudding och på den andra botten tar du 3-4 bananer blandat med 2,5 dl vispad grädde söta gärna om du tycker att det behövs. Plasta och låt stå i kylen över natten för att gosa till sig. Tag fram tårtan och gör enl bild 2, på det gula ritade pappret och dekorera. Dekorera tårtan: ca 5-6 dl vispad grädde ev karamell färg eller pastafärg jag hade grön infärgad kokos i mitten på ormen, på med plasthandskar eller plastpåsar och gnid in kokos med grön färg.. Detta kan du göra ett tag innan kalaset jag gjorde det nog 1 vecka innan förvara kokosen i en tätslutande burk i skafferiet. zick zacka med smält choklad över ormen. Ögonen är halverade marschmallows med smält choklad (dessa går oxå att förbereda i god tid innan) Tungan är en syrlig rem som du klipper ett V längst fram och sticker in under huvudet.. Huvudet är den lilla pucken som du tryckte ut med glaset.
