Schwartswaldtårta min allra första… men inte sista

Schwartswaldtårta min allra första… men inte sista
Min lilla mormor var hos oss igår under hela dagen. Först var jag och lilloppan hos tandläkaren gick som en dans, hon började med att sitta i mitt knä men sa ganska snabbt att hon ville sitta själv i stolen.. Duktig var hon, så det blev belöning när vi kom hem från den hemliga leksaksaffären i källaren… mmm vi har en sån här hos oss… Ingen vet var den ligger exakt men den finns 🙂 Efteråt hämtade vi mormor och fixade lite lunch blev kyckling frikadeller i tomatsås och pasta receptet har jag lagt ut tidigare, denna gången körde jag kycklingfile i matberedaren som jag gjorde frikadellerna på blev riktigt gott. Till fikat blev det tårta mormors favorit tårta en Schwartswaldtårta, har aldrig gjort tidigare men kommer definitivt att göra den fler ggr gick ganska snabbt och var riktigt smarrig.. Recept för er som vill ha så finns det på recept.se och det är en av mina absoluta favorit kockar på tv just nu Per Morbergs recept…