2 fond du chef kyckling (buljong)
1 gul lök hackad
2 vitlöksklyftor tunt skivad Socker gärna råsocker Olivolja
turkisk yoghurt Basilika ev grädde eller mjölkGör så här fräs lök och vitlök mjuk i lite olivolja. Häll på tomaterna och buljongtärningarna. Häll på 2 dl vatten. Puttra i ca 5 minuter. Mixa sedan soppan slät. Häll i grädde om du vill ha det. Smaka av med salt, peppar och socker. Socker har man i för att balansera upp tomaternas syrlighet. Smaka dig fram så det blir lagom sött, salt och surt. Tycker du att soppan blir för tjock kan du alltid spä den med lite vatten, mjölk el grädde. Häll upp i tallrik toppa med yoghurten och basilika. Parmesan och oregano sticks 2 tunnbröd
en bit parmesan efter smak
Torkad eller färsk oregano efter smakSätt ugnen på högsta temperatur och grill. Skär tunnbröden i 1-2 cm skivor. Lägg dem på ett bakplåtspapper i en plåt. Strö över parmesan, oregano och ev salt och peppar. In i ugnen i ca 2-4 minuter håll koll för det går fort! Sedan njuter du av denna härliga måltid 😉
![IMG_0853[1]](https://i0.wp.com/xn--stasmulor-07a.se/wp-content/uploads/2012/03/IMG_085311-1024x768.jpg?resize=692%2C519)