Hugos special wok med äggnudlar med kyckling och grönsaker

Hugos special wok med äggnudlar med kyckling och grönsaker
Min son och jag var på Väla innan skolstarten för att handla lite nya kläder till honom. När vi skulle välja mat ville han så klart ha Mcdonalds. Men jag tycker att deras hamburgare till barn är vidriga rent ut sagt. Jag gillar en god burgare tro mig, har mailat flera gånger faktiskt för att fråga varför man gör en hamburgare som har en skosula emellan två platta och osmakliga brödskivor, så lite ketchup på d… Blä.. Just när man försöker att lära barn att äta sallad, tomat lite god dressing i en hamburgare, så väljer Mcdonalds bort d…?? Nja inte så klever.. Så ialla fall försökte jag med alla medel att få honom att välja Wokat istället. jag lyckades men med löftet om att jag skulle göra hamburgare på veckomenyn senare i veckan 🙂 Han beställde äggnudlar med kyckling och grönsaker och älskade det.. Så Hugo ville gärna ha det på menyn denna helg. 2 stora portioner slank det ner av denna snabbmat… Så smaklig spis här e Hugos special wok + lite kinesisk soja..
 
700 g kycklinglårfile
1 pkt fryst wokgrönsaker Hugo valde klassisk
1 pkt äggnudlar (Santa Maria)
1 påse sweet & sour wok sås (dragon blue) mild
 
Koka nudlarna enligt förpackningen. Skär kycklingen i mindre bitar, bryn den i lite olja gärna sesamolja och rapsolja. Häll i grönsakerna fräs i 5 minuter tillsammans. Blanda i woksåsen, låt puttra ihop tills kycklingen e färdig. Blanda med nudlarna när kycklingwoken e klar. Avnjuts med lite kinesisk soja.