200 g vit choklad
olja smakfri typ rapsolja ugnsplåt bakplåtspapper
Lägg smörpapper på en plåt eller bricka. Blås upp några ballonger i den storlek du vill att skålarna ska ska bli. Hacka ljus och mörk choklad. Smält din choklad i antingen mikrovågsugn eller i vattenbad den vita för sig och den bruna för sig. Häll några klickar choklad på smörpappret (ca 1 dm mellan varje klick.) Häll upp den mörka chokladen i en stor skål. Ringla lite vit choklad över den mörka chokladen så det blir ett sirligt mönster. Du kan smörja ballongerna lite med olja innan du doppar dem i choklad så lossnar dem lättare sedan. Doppa dina ballonger i din chokladblandningen gegga runt ordentligt så det fastnar mycket choklad. Ställ din doppade ballong på en av chokladklickarna du tidigare gjorde på smörpappret. Gör samma sak med fler ballonger. Låt stelna i kylskåpet. Innan servering ta ut dem ur kylskåpet stick sönder ballongen. Om ballongen är för seg så klipp av toppen med sax istället. Nu sjunker ballongen i skålen ihop. Dra försiktigt loss ballongen från chokladskålen. Fyll dem med något gott. Vi hade grädde och färska jordgubbar i våra, yummi!