1 röd paprika
1 stor morot
4 potatisar
2 1/2 dl crème fraiche
3 fond d chef grönsak eller kött
500 g nötfärs
4 msk tomatpuré
salt och svartpeppar
1 1/2 l vatten
1 tsk salt
2 krm svartpeppar Hacka lök och paprika. Riv moroten grovt och strimla potatisen. Smält ner créme fraiche i en gryta och tillsätt buljongen.Häll ner grönsakerna. Låt puttra i ca 10 minuter. Fräs nötfärsen och rör i tomatpurén. Häll i tillsammans med grönsakerna och créme fraichen. Krydda och späd med vattnet. Låt koka ytterligare en stund tills potatisen och grönsakerna är mjuka. Smaka av med salt och svartpeppar.
![IMG_4738[1]](https://i0.wp.com/xn--stasmulor-07a.se/wp-content/uploads/2013/05/IMG_47381-1024x1024.jpg?resize=692%2C692)