2 gula lökar finhackade
2 vitlöks klyftor finhackade
5 msk olivolja eller rapsolja 4 tsk spiskummin
4 tsk paprikapulver
2 tsk curry
2 msk torkad oregano
6 msk tomatpuré
köttbuljong/grönsaksbuljong så det täcker ca 1,5 liter
6-8 potatisar, skurna i tärningar
2 röda paprikor finhackad 1. Fräs lök och vitlök i oljan. Ställ åt sidan.
2. Fräs köttfärsen tillsammans med kryddor och tomatpurén.
3. Tillsätt lökfräset och späd med buljongen. 4. Lägg i potatisen och paprikan och låt koka ca 25-30 minuter tills potatisen e mjuk. Servera med gräddfil och bröd. Jag gjorde små goa snittar av tunnbröd. I dem hade jag hälften philadelphia och hälften mögelost, som du mosar ihop och brer på tunnbröden. Sedan skivade jag vindruvor och la i, rullade och skar upp i sneda snittar. Jag använde mig av 3 tunnbröd.
![IMG_3962[1]](https://i0.wp.com/xn--stasmulor-07a.se/wp-content/uploads/2013/02/IMG_39621-1024x1024.jpg?resize=692%2C692)