Middags tips Lax med Philadelphia

Middags tips Lax med Philadelphia
Hej alla, hoppas ni haft en underbar helg själv så jobbade jag heela helgen till 22 fre-sön så mkt helg mys blev det icke här.. Men det ska jag ta igen 🙂 Imorgon onsdag ska vi ha stormöte på arbetet med utgång på kvällen med mat, ska bli mkt trevligt. Erbjöd mig att fixa fikat till mötet på eftermiddagen och som vanligt räcker det inte med en sockerkaka..Ni ska få se…
Jag skriver veckomatsedlar för att underlätta vardagen, och för att inte handla varje dag. Idag stod det lax på matsedeln blev väldigt gott. Det bästa av allt är att det gick snabbt att göra. Jag smetade på en halv ask Philadelphia/gräslök fördelat på 4 lax bitar, in i ugnen 200 grader i ca 10-12 minuter. Serverade med kokt potatis väldigt god Labella heter den, kommer från Varalövs gårdsbutik. Lite smält smör och kokt broccoli.
 
4 bitar lax a 125-150 g
1/2 ask Philadelphia/gräslök
Potatis
Broccoli (jag brukar köpa fryst)
Smält smör
 
Sätt på ugnen på 200 grader. Sätt på  potatisen. Fördela osten på laxbitarna. Krydda extra med salt och svart peppar. in i ugnen i ca 10-12 minuter, hellre för kort tid än för lång så den inte blir torr. Koka broccolin lätt. Smält lite smör. Lägg upp och NJUT.