Snabbaste fikat Rulltårta!

Snabbaste fikat Rulltårta!
Rulltårta är så attans gott och går i ett nafs att göra. Kommer det objudna gäster kan man på 15-20 minuter ha en färdig rulltårta. Du fyller den efter tycke och smak eller vad som finns i kyl el frys. Jag tog grädde och hallon. För det var vad min frys hade att erbjuda. Ville prova på ett nytt recept på själva botten och hittade ett på Allt om mats hemsida och den kommer jag att göra hädanefter för god blev den. Vi avnjöt halva rulltårtan hemma på altanen och andra halvan dagen efter på stranden ibland isflak och snålblåst (för ett par veckor sedan)  Härligt kladdigt och gott det kan jag lova! Här kommer the recepie enjoy!
 
Botten
3 ägg
1,5 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 msk vatten
 
Hallongrädde
2 dl vispgrädde
4 dl hallon
 
1. Sätt ugnen på 250 grader. Täck en långpanna med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner det och vattnet. Bred ut smeten jämnt över pappret. Grädda i mitten av ugnen cirka 5 minuter.
2. Strö lite socker på kakan och stjälp upp den på bakplåtspapper. Drag avbakplåtspappret. Skulle pappret inte  lossna kan man pensla på lite vatten på pappret då lossnar kakan lättare. Låt kakan kallna under långpannan.
3. Vispa grädden till ett mjukt skum. Blanda i hallonen och vispa till ett stadigt skum så att bären fördelar sig jämnt i grädden.
4. Bred grädden över kakan och rulla ihop den från ena långsidan. Rulla in kakan i pappret och låt den ligga med skarven ner.