1,5 dl ströbröd
0,5-0,75 dl sesamfrön
1,5 dl finriven parmesan
5 msk rapsolja eller annan smakfri olja
1-2 ägg Tillbehör
Ris Gurk- och morotsstavar
1 dl Mangorajasås (köps på tub och står i köttkylen (Maxi) rydbergs är märket)
2 dl creme fraiche
1 dl turkisk yoghurt salt och peppar Sätt ugnen på 250 grader, gärna på grill. Skär kycklinglårfilén i lagom stora bitar. Blanda ströbröd, parmesan, sesamfrön och salt och peppar. Häll oljan i en braspanna. Knäck ägget i en tallrik. Vänd kycklingbitarna i ägget och sedan i ströbrödsblandningen. Lägg kycklingbitarna i braspannan. In mitt i ugnen i ca 20 minuter, satte du ugnen på grill så ha lite koll, vänd gärna kycklingen efter halva tiden. Koka riset under tiden. Blanda mangoraja med creme fraiche och yoghurten. Tillsätt salt och peppar. Lägg nuggetsarna på hushållspapper en liten stund, servera med ris, gurk- och morotsstavar och den supersmarriga mangorajasåsen.
![IMG_3929[1]](https://i0.wp.com/xn--stasmulor-07a.se/wp-content/uploads/2013/02/IMG_39291-1024x1024.jpg?resize=692%2C692)